Polesie24.com

Администраторы группы

• Аватар

Модераторы группы

• Аватар
  • Аватар
  • Аватар
  • Аватар

Пинск

Открытая группа активность: 5 мес., 2 нед. назад

Группа для жителей и гостей Пинска, да и вообще для всех, чья жизнь как-то связана с этим славным городом.

Запрашаю ў госьці. На спакой ды цішыню. І на фатэль-качалку. =-= (записей: 34, 10 Voices)

← Форум группы   Каталог форумов группы
  • Аватар Клёк - 1 г., 9 мес. назад:

Сытуацыя такая: сяджу ў Лугах у прыватнай хатцы. Прасторы — зашмат для аднаго. Раблю курсавую. І буду так сядзець яшчэ некалькі дзён.

Можа, нехта жадае спакою, адсутнасьці сьпёкі ды цішыні? Магу падзяліцца. Іншымі словамі, запрашаю ў госьці на некалькі сутак. :)

Калі нейкае дзяўчо таксама будзе сядзець у якім-небудзь з пакояў ды нешта таксама нешта чытаць-пісаць — будзе проста цудоўна: хоць ня буду сябе адчуваць жадзюком.

І я не маньяк, аха: можаце загадзя паведаміць усім, каму лічыце патрэбным, куды ды на які тэрмін сыходзіце адпачыць, куды ды да каго (магу й пашпарт паказаць асабліва пужлівым). ;)

Для вам: ненавязьлівы гаспадар, пакой па выбару, магчымасьць палазаць па недабудаваным яшчэ паддашшы, папоўзаць уночы па сутарэньнях, пужаючыся вадзянога катла ды шмат іншага.
    Калі вы прыедзеце з булачкамі, дык мы вам яшчэ й кавы зварым. ;) А калі возьмеце добрае віно — зварым смачны глінтвейн. -_-

Сувязь:
    Jabber: kliok@jabber.org.by
    e-mail: i.kliok@gmail.com
    vkontakte.ru/klyok

• Аватар Slava - 1 г., 9 мес. назад:

Заманчивое предложение :) Тут можно даже организовать party под кодовым названием “ТИШИНА”.

Усе будуць ціхенька хадзіць са шклянкамі соку ў руках, ціхенька шапацець канспэктамі ды ноўтамі? ;)
    А на раніцу, сьвежыя ды бадзёрыя: “Як добра я сёньня пачытала юрыспрудэнцыю, каааааааааайф! напісала яшчэ пару бачын дыплёму.”

“Як добра я сёньня пачытала юрыспрудэнцыю, каааааааааайф! напісала яшчэ пару бачын дыплёму.”

Сейчас это так называется? ))) гы-гы

• Аватар Вадим - 1 г., 9 мес. назад:

А что такое фатэль-качалка, извиняюсь за свою необразованность.

А что такое фатэль-качалка, извиняюсь за свою необразованность.

Гэта фатэль, пабудаваны так, каб заўсёды быць у стане ўстойлівае раўнавагі: адхіленьне ад цэнтру раўнавагі выклікае сілы, што вяртаюць фатэль у пачатковы стан.

Выглядае гэта так: сьпінка, сядушка, падлакотнікі, чатыры ножкі, якія папарна злучаюцца дугамі акружыны (адна дуга злучае дзьве левыя ножкі, другая — дзьве правыя). Калі ў такую пабудову сядае чалавек, яна пачынае крыху гушкацца туды-сюды. А можна й самому адмыслова разгайдаць. =-=

Іншымі словамі, адмысловая прылада для старых і аматараў ламаць заднія ножкі зэдлікаў. ;)

• Аватар Pervyj konsul - 1 г., 9 мес. назад:

Well, mate, I’m just about sure that it would be better for you to forget about weed… 4 a little while at least…

• Аватар Irina - 1 г., 9 мес. назад:

Выглядае гэта так: сьпінка, сядушка, падлакотнікі, чатыры ножкі, якія папарна злучаюцца дугамі акружыны

-)))))) “Купыла маты коныка”… ток не “бэз ногы”, а кресло-качалку…

• Аватар Zornort - 1 г., 9 мес. назад:

“Як добра я сёньня пачытала юрыспрудэнцыю, каааааааааайф! напісала яшчэ пару бачын дыплёму.”

Я аж поперхнулся… Фууууууу…..

Zornort:

Я аж поперхнулся… Фууууууу…..

Вы не ўтыкаеце. ;-Р
    Калі на вас вісіць дыплёмная, ці яшчэ нейкая абавязковая праца, якую трэба хуценька здаваць, а вы месяц ня можаце за яе ўзяцца, і тут раптам у адзін дзень распачалі яе ды зрабілі ледзь не траціну — гэта сапраўды кайф.
    *падобным жа ж чынам зараз піша курсавую*

Pervyj konsul:

Well, mate, I’m just about sure that it would be better for you to forget about weed… 4 a little while at least…

Гэй, чалавеча, ты не паверыш: я мала таго, што ня памятаю, калі апошні раз смаліў нешта ’проч тытуню, дык яшчэ й ня ўпэўнены, што ўвогуле нешта падобнае смаліў. о-о

Irina:

-)))))) “Купыла маты коныка”… ток не “бэз ногы”, а кресло-качалку…

А вось вы — ўтыкаеце. ;) Менавіта яно, ага.

• Аватар Zornort - 1 г., 9 мес. назад:

Вы не ўтыкаеце

Да на холеру мне эти курсовые сдались????
    Пы Сы: Надо было народ в читальный зал позвать.

• Аватар Pervyj konsul - 1 г., 9 мес. назад:

Гэй, чалавеча, ты не паверыш: я мала таго, што ня памятаю, калі апошні раз смаліў нешта ’проч тытуню, дык яшчэ й ня ўпэўнены, што ўвогуле нешта падобнае смаліў. о-о

Well, what can I say… Whatever… You smoke, drink, sniff glue or take pills… You definitely don’t sound like sober person, mate))))) lmao P.S. If you don’t remember something it doesn’t necessary mean that it never happened (c) Bob Marley))))) lmao

Кто не курит и не пьет – тот здоровеньким помрет ггггг.